TAHNIAH ATAS KEJAYAAN INI. SEMOGA ALLAH MEMBERKATI SEGALA ILMU YANG DIPELAJARI

PORTAL PEMBELAJARAN IPG

Sunday, 12 April 2015

INTERAKSI 5 (11 APRIL 2015 - TERAKHIR)

Interaksi terakhir dalam pengajian PPG sebelum pembentangan Kajian Tindakan 2, UAK dan Peperiksaan akhir. 
Ucapan syabas dan tahniah kepada semua pelajar BM 3 yang berjaya sehingga hari ini. Kami juga mengucapkan syabas dan tahniah kepada semua pelajar PPG di IPG KTB khasnya dan seluruh Malaysia amnya yang akan bergelar graduan tidak lama lagi. Semoga kita semua berjaya dalam pengajian ini dan segala ilmu yang diperolehi sepanjang pengajian mendapat rahmat dan diberkati olehNya.
Kesempatan ini, kami kumpulan BM 3 PPG IPG KTB mengucapkan setinggi penghargaan dan terima kasih kepada semua pensyarah yang telah menyampaikan ilmu kepada kami. Sekalung penghargaan juga kepada pensyarah Jabatan Pengajian Melayu IPG KTB dan khas buat Tutor kami Encik Ahmad Fazil bin Zainal Abidin yang banyak memberi sumbangan dan ilmu pengetahuan kepada kami sepanjang pengajian kami di sini.

Kepada semua pelajar BM 3, semoga kita beroleh kejayaan. Selamat membentang Kajian Tindakan dan menghadapi peperiksaan terakhir kita.
Ahkir kata, kami kumpulan BM 3 memohon maaf jika sepanjang kami menguruskan blog ini terdapat kesilapan dan kesalahan serta ada menguris perasaan seseorang. Tidak dilupakan ucapan TAKZIAH kepada rakan-rakan PPG di IPG KTB dan seluruh Malaysia yang telah kembali kerahmatullah sebelum menamatkan pengajian. Semoga roh mereka dicucuri rahmat dan ditempatkan bersama golongan orang yang beriman. Al Fatihah





Jamuan Akhir


Cenderahati kepada En Ahmad Fazil bin Zainal Abidin
(Tutor BM 3)

Ucapan En. Ahmad Fazil bin Zainal Abidin
TUTOR BM 3


Bersama tutor
(duduk 5 dari kiri)

Pelajar BM 3 PPG Jun 2011



No comments:

Post a Comment

Kami menerima komen membina daripada anda.